Oranjerock 2015 kaartverkoop

Oranjerock 2015

Kaartverkoop Oranjerock 2015 gestart voor Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn leden!

Zaterdag 29 augustus is de 29 editie van het oudste outdoor festival van de Bollenstreek weer een feit. De kaartverkoop van Oranjerock 2015 gaat op 2 april van start en in eerste instantie uitsluitend voor de leden van de Oranjevereniging.

Dus leden van de Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn wees er snel bij zodat u tegen een gereduceerd tarief uw ticket kan aanschaffen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.oranjeverenigingkatwijk.nl

De early bird is van 2 april tot 23 april exclusief te bestellen voor de leden van de Oranjevereniging (pre-sale). Het programma maken we nog even niet bekend, maar zoals de vaste bezoeker van ons  gewend is, zal het ook dit jaar weer verbijsterend zijn.

Na de pre-sale is de early bird ook voor niet leden te bestellen. Bij deze ticket doen we er ook twee consumptie munten bij, ter waarde van 5 euro. “Twee vliegen in één klap” en niet in de rij voor je toegangsticket en ook niet in de rij voor je eerste munten!

Hieronder de beschikbare tickets:

  • Late bird, ticketprijs € 14,50 (incl. twee consumptie munten)
  • Tickets aan de deur, ticketprijs 14,50 (indien niet uitverkocht)

Op zaterdag 29 augustus zijn er tickets (indien niet uitverkocht) zonder consumptie munten verkrijgbaar aan de kassa. Vanaf de early bird gaan we de line-up bekend maken en met de periode van de late bird maken we de slot act bekend! Ook dit jaar is de toegang gratis voor de bezoekers die jonger zijn dan 18 jaar.

Terug naar nieuws