Verduidelijking Toegang Jeugd

Beste Oranjerock bezoeker,

Hierbij een bericht ter verduidelijking:

Jaarlijks  organiseert de Oranjevereniging  tijdens het Najaarsfeest het muziekfestival Oranjerock. Ook voor dit jaar hebben we weer een fantastisch programma voor Oranjerock 2015.

In samenwerking met de gemeente Katwijk proberen wij als vereniging voortdurend te werken aan een betere organisatie en aan meer veiligheid voor o.a. dit festival. Als organisator van kleine en grote evenementen heeft de Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn de plicht om de veiligheid van haar bezoekers zoveel als mogelijk te waarborgen. Deze plicht nemen wij zeer serieus. Dit betekent onder andere dat het aantal bezoekers van het Oranjerock gelimiteerd is. Daarbij zien wij graag een drukbezocht Oranjerock, maar geen overbevolkt Oranjerock. Het moet tenslotte gezellig blijven.

Bezoekers van Oranjerock kunnen al vanaf april  dit jaar hiervoor een ticket kopen. Daarnaast is het festival voor de leeftijdsgroep van 14 tot 18  jaar gratis toegankelijk. Omdat het totale aantal  bezoekers  gelimiteerd  is en wij teleurstelling bij de ingang van het festival willen  voorkomen,  stellen wij in eerste instantie onze leden (van 14 tot 18 jaar) in de gelegenheid om in aanmerking  te  komen voor tickets.

Iedereen, lid of geen lid, is van harte welkom om onze evenementen te bezoeken. Echter de vereniging bestaat bij de gratie van haar leden. Daarom hebben wij besloten om (vooralsnog) in ieder geval de jeugd van onze leden te verzekeren van toegang.

Wat betekent dit voor u als bezoeker:

De jeugd tot 14 jaar heeft onbeperkt en vrij toegang tot Oranjerock, of u nu wel of geen lid bent.

Dit is nu het geval en blijft ook zo. 

Er komen in ieder geval twee momenten waarop onze leden van 14 tot 18 jaar (gratis) kaarten kunnen verkrijgen voor Oranjerock. We begrijpen dat niet iedereen op 24 juli in de gelegenheid is om dit te doen i.v.m. de vakanties, dus er komt nog een tweede moment. Dit tweede moment geven wij in een later stadium door. De kaarten moeten wel afgehaald worden met een geldig legitimatiebewijs en opgave van lidnummer.  

Naar aanleiding van het te verwachten aantal bezoekers zullen wij tijdig communiceren over de beschikbaarheid van toegang tot Oranjerock 2015.

Terug naar nieuws