Festival info

Oranjerock 2018, kaartverkoop leden Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn

De Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn organiseert op zaterdag 25 augustus 2018 wederom het grootste en gezelligste outdoor familiefestival van de Duin- en Bollenstreek, Oranjerock. Dit jaar met twee podia, zeven bands, foods & drinks, een kidscorner maar vooral heel veel gezelligheid.

De leden van de Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn krijgen van 8 t/m 16 maart als eerste de gelegenheid om kaarten te bemachtigen. 

De kaarten voor onze leden kosten voor volwassenen € 9,95, de jeugd van 14 t/m 17 jaar betaalt slecht € 5,00. Voor beide tickets geldt maximaal twee kaarten per lid. De prijzen zijn exclusief kosten voor de ticketservice. Kinderen onder de 14 jaar hebben ook dit jaar weer gratis toegang. 

De brieven met de unieke kortingscode worden op donderdag 8 maart verstuurd naar onze leden. U kunt dan kaarten, met korting, bestellen via de website van de Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn: https://www.oranjeverenigingkatwijk.nl/Tickets

De complete line-up maken we zaterdagochtend 17 maart bekend via de Facebookpagina’s van de Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn en die van Oranjerock.

Bent u nog geen lid van de Oranjevereniging, maar wilt u wel verzekerd zijn van een (gereduceerd) ticket voor Oranjerock? Meld u dan nu aan als lid via onze website: https://www.oranjeverenigingkatwijk.nl/Leden

Naast Oranjerock ondersteunt u dan ook vele andere activiteiten.