BLØF op Oranjerock 2016

Begonnen als klein festival op het Kerkplein in 1987 en uitgegroeid tot het grootste outdoor festival van de Duin- en Bollenstreek. Echter de mensen achter Oranjerock zijn hun roots niet vergeten en daarom beginnen we dit jaar met Katwijks band nr.1: Guilty Six (voorheen Band and Breakfast).

Niet voor niets is de slogan van onze Katwijkse vrienden Nonstop Pleasure in a Glammy Mix! 

Met een energieke liveshow laat The Guilty Six je schaamteloos losgaan op de bekendste Guilty Pleasures aller tijden. Geen enkele plaat is meer veilig. The Guilty Six speelt de pareltjes die jij stiekem het hardst meeschreeuwt in de auto, tijdens het koken en onder de douche. Laat je overvallen door smerige muzikale hoogstandjes, strakke broeken en een flinke dosis glamour.

Daarom trapt de Guilty Six dit jaar af tijdens Oranjerock 2016. Onze bezoekers krijgen geen tijd om bij te komen want na Guilty Six gaan we direct door met Navarone.

Navarone is een veelzijdige rockband met een ijzersterke live-reputatie. Ze combineren elementen uit soulvolle seventiesrock met invloeden uit de grunge en alternatieve rock. De Nijmeegse/ Amsterdamse formatie is als energieke live-act een graag geziene gast op de festivals en daarom ook op Oranjerock. De derde band in de line-up is RONDÉ. RONDÉ begon in 2014 als schoolproject op de Herman Brood Academie. Een jaar later is de tussenbalans indrukwekkend. De band scoorde twee 3FM Megahits met ‘Run’ en ‘We Are One’, ontving de 3FM Serious Talent Award en speelde op grote festivals als Lowlands, Concert at SEA en Mysteryland. Een remix van ‘Run’ door East and Young werd bovendien het festival anthem van 2015.

Na Go Back to the Zoo, Di-Rect en Kensington vieren we ons 30 jarig jubileum met Nederlands beste popband BLØF. BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide de afgelopen jaren uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. De Zeeuwen ontvingen talloze awards en gaven vele memorabele optredens waarvan ze er dit jaar zeker één kunnen bijschrijven op Oranjerock 2016.

Festivaltijden en kaartverkoop

Gezien het volle programma van de Najaarsfeesten op zaterdag 27 augustus en ons 30-jarig bestaan zal het festivalterrein geopend zijn vanaf 12.00 uur. In tegenstelling tot voorgaande jaren beginnen we niet direct om 12.00 uur maar rond 14.30 uur en eindigen we dit jaar om 21.00 uur. U kunt vanaf 12.00 uur uw toegangsbandje ophalen en daarna nog rustig in ons dorp genieten van de diverse andere activiteiten op deze dag.

De leden van de Oranjevereniging hebben de afgelopen week de kans gehad om kaarten met korting te bemachtigen, de kortingscode is vanaf heden niet meer geldig.  De normale kaartverkoop is gestart via onze website www.oranjeverenigingkatwijk.nl/tickets de kosten voor volwassen bedragen

€ 14.50, de jeugd van 14 tot 18 jaar betaalt slechts € 5,00. Kinderen jonger dan 14 jaar hebben gratis toegang.

Terug naar nieuws